Kínosan magyarázkodik Hamilton főnöke

Forma-1, Toto Wolff, Holland Nagydíj 2022, futam
Toto Wolff of Mercedes before the Formula 1 Grand Prix of The Netherlands at Zandvoort circuit in Zandvoort, Netherlands on September 4, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint előbb-utóbb versenyképes lesz a csapata az F1-ben, de azt nem tudja megmondani, mikor.

A Mercedes tavalyi szezonja nem volt éppen problémamentes, ezért a német istálló csapatfőnöke, Toto Wolff óvatosan fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy milyen idényre számít 2023-ban.

"15 percig gondolkoztam ezen az egy szón, amikor a sajtóközleményről beszéltünk. Mert egyrészt azt akarod mondani, hogy versenyképesek leszünk, másrészt viszont szerénynek és realistának is kell lenni,

így azt is mondhatnánk, hogy remélem, versenyképesek leszünk" -

kezdte az esélylatolgatást az osztrák üzletember.

Toto Wolff nem adott egyértelmű választ a Mercedes idei esélyeiről Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

tette hozzá az 51 éves csapatfőnök.

"A legfontosabb, hogy alázatosak maradjunk. Főleg a tavalyi év tekintetében kell alázatot gyakorolnunk, emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy sokáig messze voltunk az előző szezonban" - zárta gondolatait Wolff.

Forrás