Hamilton elkezdte a forgatást Brad Pitt-tel és a Top Gun: Maverick rendezőjével

Brad Pitt és Lewis Hamilton közös filmen dolgoznak
Vágólapra másolva!
A hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton filmet készít a sportágról, amelyben tartogat egy-két meglepetést. A 38 éves brit pilóta a Mercedes silverstone-i bemutatóján mesélt a projektről, és arról, hogy elkezdték a közös munkát Brad Pitt-tel, aki a film főszereplőjét alakítja.

Hamilton tavaly jelentette be, hogy két projektet is készít az Apple TV+ és saját Dawn Apollo Films cégével, köztük egy F1-es versenyfilmet, Brad Pitt főszereplésével, amit Joe Kosinski, Top Gun: Maverick rendezője fog dirigálni. A hollywoodi legendának és az autósport szerelmesének számító Pitt a hírek szerint egy visszavonult pilótát fog játszani, aki azért tér vissza a mezőnybe, hogy csapattársát világbajnoki címhez segítse.

A film producere a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton mellett az 58 éves Brad Pitt által alapított produkciós cég, a Plan B Entertainment lesz.

Hozzájuk csatlakozott Jerry Bruckheimer is, akinek a nevéhez fűződik már egy akciódráma-sportfilm: a Mint a villám című alkotás Tom Cruise főszereplésével.

A Mercedes silverstone-i bemutatóján Hamilton friss információkat adott filmről.

– kezdte Lewis Hamilton, aki hangsúlyozta, hogy az a célja, hogy hatásos történeteket hozzon létre, amelyekkel inspirálni tudja az embereket a filmeken és a történetmesélésen keresztül.

Brad Pitt és Lewis Hamilton közös filmen dolgoznak Forrás: gpfans.com

„Megvan a forgatókönyv, de rengeteg változáson ment keresztül.

Még mindig várunk egy újabb átírásra, ez az egész egy hosszabb folyamat. Tegnap este beszélgettem Braddel a karakterekről, akiket elhozunk, és ez nagyon izgalmas" – tette hozzá Hamilton, aki a Zoolander 2 című filmben maga is szerepelt rövid ideig, a Verdák című animációs film második és harmadik részében pedig szinkronhangot kölcsönzött az egyik autónak.