Vágólapra másolva!
A Red Bull két pilótája között meglehetősen fagyossá vált a viszony a tavalyi szezon végére az év egyik legérdekesebb balhéja után, ám Sergio Perez cáfolta, hogy megromlott volna a kapcsolata Max Verstappennel.

A tavalyi Brazil Nagydíjon érdekes incidens történt csapaton belül, ugyanis a Red Bull megkérte Perezt, hogy engedje maga elé Verstappent, akinek vissza kellett volna engednie maga elé a mexikóit, hogy plusz két pontot tudjon szerezni, ám a kétszeres világbajnok holland pilóta ezt nem volt hajlandó megtenni. Perez, aki versenyben volt a világbajnoki második helyért azt nyilatkozta az eset után, hogy Verstappen most mutatta meg, milyen is valójában, és hogy nélküle nem lenne kétszeres világbajnok.

A Red Bull pénteki autóbemutatóján többek között arról is faggatták Pérezt, hogy sikerült-e megoldaniuk a nézeteltérésüket Verstapennel.

Pérez szerint nem minden róla és Verstappenről szól, hanem a csapatról Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Fatih Aktas

"Fontos, hogy csapatként dolgozzunk. Ezen a téren nagyon egyértelmű a helyzet, a maximumot akarjuk kihozni a csapat erőfeszítéseiből.

Nem minden Maxról vagy rólam szól, hanem a csapatról.

Rengetegen dolgoznak azért a gyárban, hogy mindent megadjanak nekünk, ezt is figyelembe kell vennünk, amikor reagálunk egyes helyzetekre" – mondta Perez a Racingnews365 szerint.