Vágólapra másolva!
Max Verstappennek azt követően kellett Lewis Hamiltonnal foglalkoznia, hogy egy interjúban a brit pilóta azt nyilatkozta, hogy nem tudja, vajon Verstappennek mi baja lehet vele.

A két versenyző a 2021-es szezonban gyakran vívott öldöklő küzdelmet egymással. Silverstone-ban, Monzában, Brazíliában és a Szaúdi Nagydíjon is nagyot küzdöttek az első helyért, de a Mercedes gyengélkedése miatt 2022-ben az igazán nagy csaták elmaradtak.

Korábban volt, hogy össze is ért a pályán Hamilton Mercedese és Verstappen Red Bullja, akkor Hamilton azt nyilatkozta, úgy érzi, mintha kicsit riválisa célkeresztjébe került volna.

Verstappen és Hamilton között egyelőre minden rendben van Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora

„Az emberek szeretnek arórl beszélni, mi van köztem és Max között, milyen a viszonyunk. Tisztelem őt. Sokkal fiatalabb mint én, így talán neki lehet problémája velem, de ebben sem vagyok biztos és nem is feltételezek ilyet, de nem beszélhetek az ő nevében" - nyilatkozta Hamilton egy magazinnak adott interjújában.

Verstappent rögtön meg is kérdezték erről a Red Bull New York-i bemutatóján, de a holland nem tudott sok rosszat mondani hétszeres világbajnok kollégájáról.

„Nincs bajom senkivel. Volt egy közös vacsoránk, nekünk pilótáknak Abu Dzabiban, jót nevetett mindenki, minden rendben van" – mondta röviden Verstappen.