A csontja is kilátszott a világbajnok pilótának a hatalmas balesete után - videó

ABB FIA Formula E Valencia Tests 2022 2022 Motorsport Formula E Tets Cheste Circuito Ricardo Tormo Valencia fia Robin Frijns Team ABT - CUPRA Three quarter lenght Team ABT CUPRA ABB FIA Formula E Valencia Pre season Tests 2022 Gen 3 car Circuit Ricardo To
Robin Frijns, Team ABT - CUPRA, portrait during the ABB FIA Formula E Valencia Pre season Tests 2022 with Gen 3 car at Circuit Ricardo Tormo from 12th to 16th of December of 2022. In Cheste, Spain. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma–E hétvégi, mexikói szezonnyitóján ártalmatlannak tűnő, ám súlyos sérülésekkel járó balesetet szenvedett a korábbi endurance-világbajnok Robin Frijns.

Az ABT csapatához igazolt pilóta a verseny első körében a feltorlódott mezőnyben hátulról nekiment Norman Nato Nissanjába. A hirtelen ütközés miatt a kormányt fogó Frijns kezeit súlyos sérülés érte.

„Nemcsak a bal csuklómat törtem el, hanem

nyilatkozta a holland. –

komolyan mondom. Ez egyértelműen a legrosszabb sérülés volt a pályafutásom során, és remélhetőleg nem is lesz ennél súlyosabb. Szerencsére már kikerültem az intenzív osztályról és fájdalomcsillapítót is kapok, de

A 31 éves pilóta a műtétje után a közösségi médiában köszönte meg a csapata és a szurkolók támogatását, és az orvosok munkáját.

Robin Frijns a kórházból üzent a műtétje után Forrás: instagram.com/robinfrijns1

Még a napokban kiderül, mikor térek vissza, de remélhetőleg nemsokára!" – írta.