Michael Schumacher a fociról beszélgetett egykori riválisával

FBL-SPAIN-FRIENDLY-AGAINST POVERTY Horizontal
German F-1 Worldchampion Michael Schumacher controls the ball during 'The match against Poverty' friendly football match between French Zinedine Zidane's friends and Brazilian Ronaldo's friends at Santiago Bernabeu stadium in Madrid 14 December, 2004. AFP PHOTO/ Javier SORIANO (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Karun Chandhok elevenített fel egy emléket a hétszeres világbajnokról, amely a szakértőként dolgozó korábbi pilótára óriási hatással volt.

Schumacher egykor nemcsak a Forma–1-es pályákon, hanem a futballpályán is remekelt, az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a jótékonysági mérkőzéseken is, amelyeken szerepelt.

A mercedeses karrierje során a mezőny tagja volt Karun Chandhok is, akivel jó viszonyt ápolt a német. Az indiai pilóta az azóta már elhagyott valenciai pályával kapcsolatban idézett fel egy emléket, amikor a 2010-es Európai Nagydíjat megelőző pilótaparádén Schumacherrel beszélgetett.

„Arra emlékeztet, amikor miután láttunk néhány gyereket focizni,

– írta Chandhok a közösségi oldalán.

Ez azóta sem változott meg: annak ellenére, hogy India népessége majdnem másfél milliárd fő, az ország jelenleg a 106. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ranglistáján, és a válogatott az ázsiai kontinensen sem tartozik a legjobbak közé.