Nehéz volt: Felipe Massának nincsenek jó emlékei Fernando Alonsóról

Forma-1, Felipe Massa, Fernando Alonso, Scuderia Ferrari, Török Nagydíj 2010
ISTANBUL, TURKEY - MAY 29: (L-R) Felipe Massa of Brazil and Ferrari and Fernando Alonso of Spain and Ferrari walk in the paddock following qualifying for the Turkish Formula One Grand Prix at Istanbul Park on May 29, 2010, in Istanbul, Turkey. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Ferrari korábbi versenyzője, Felipe Massa pilótaként tiszteli Fernando Alonsót, de a mellette töltött évekről nincsenek jó emlékei.

A már visszavonult brazil versenyzőt gyakran kérdezik az egykori csapattársakról, ezúttal Roksana Ćwik faggatta a régi időkről. Természetesen

örömmel gondol vissza azokra az időkre, amiket Michael Schumacher csapattársaként töltött, Fernando Alonso esetében viszont már más a helyzet.

Massa azonban igyekezett leszögezni, versenyzőként a spanyolt is tiszteli és továbbra is nagyra tartja.

Felipe Massa és Fernando Alonso viszonya nem volt felhőtlen Forrás: Getty Images/2010 Getty Images/Mark Thompson

"Fernando egy csodálatos versenyző. Ezzel kapcsolatban sok minden mást nem lehet elmondani – mondta Massa, viszont az is elismerte, hogy kettejük kapcsolata nem mindig volt felhőtlen.

- Csapaton belül elég nehéz volt vele együtt dolgozni. Mondhatom úgy is, hogy a csapat kettészakadt, és ez nem volt jó hatással az eredményekre sem.

Ezekben az időkben én sem éreztem elég erősnek magam a munkához, ahhoz, hogy a csapat rám figyeljen.

– tette hozzá a brazil sztár.