Egy szerencsés szurkoló most Verstappennel és Perezzel modellkedhet

Forma-1, Max Verstappen, Sergio Pérez, Abu-Dzabi Nagydíj 2022, szombat
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - NOVEMBER 19: Pole position qualifier Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing and Second placed qualifier Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing pose for a photo in parc ferme during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on November 19, 2022 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az eddigi ruhaszponzor, a Puma távozásával a Red Bull Racingnek új partner után kellett néznie, és meg is találta a prémium márka, a Castore személyében. A hivatalos szponzorfotózáson a csapat két pilótája, Max Verstappen és Sergio Perez mellett egy szerencsés rajongó is ott lehet Londonban. 

Bárki regisztrálhatja magát a Red Bull hivatalos honlapján, utána már csak annyi a dolga, hogy bízzon a szerencséjében, és hogy szabaddá tegye magát január 24-re, mert ha őt választja ki a csapat, akkor utaznia kell Londonba, hogy Verstappennel és Perezzel pózolhasson.

Egy szerencsés szurkoló hamarosan ott állhat mellettük Forrás: Getty Images/Getty Images / Red Bull Content Pool/Mark Thompson

Az utazást, a szállást és a fotózást természetesen a Red Bull fizeti.