Drámai fotó a kilenc éve nem látott Michael Schumacherről

Forma-1, Michael Schumacher, 2012, Spanyol Nagydíj, Mercedes
F1 SCHUMACHER IN COMA AFTER FRANCE SKI ACCIDENT - PORTRAITS - F1 2012 - SPAIN GRAND PRIX / GRAND PRIX D'ESPAGNE - BARCELONA (ESP) - 11 TO 13/05/2012 - PHOTO ERIC VARGIOLU / DPPI - SCHUMACHER MICHAEL (GER) - MERCEDES MGP GP W02 - AMBIANCE PORTRAIT (Photo by ERIC VARGIOLU / DPPI media / DPPI via AFP)
Vágólapra másolva!
Az egykori német autóversenyző, a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett kis híján végzetes síbalesetet. A családja azóta semmilyen információt nem oszt meg a legendás versenyzőről, a magánélet védelmére hivatkozva titkolja az állapotát. Csak annyit lehet tudni, hogy súlyos agysérülése miatt azóta is ápolásra szorul svájci otthonában, így friss fotót sem lehetett róla látni. Vajon, hogy nézhet ki a Forma-1 nagybeteg legendája?

Már kilenc éve nem láthattunk fotót Michael Schumacherről,

egy Instagram-influenszernek köszönhetően azonban talán képet kaphatunk arról, hogyan is nézhet(ne) ki az immár 54 éves legendás versenyző.

Hidreley Diaót már több mint 300 ezren követik az Instagramon, a fotóit elnézve ez nem is csoda. A photoshop segítségével mutatja meg, hogyan is nézhetnének ki a nyilvánosság elől rég eltűnt hírességek.