Sorozatot készítettek a Forma-1 legismertebb vezetőjéről, Bernie Ecclestone-ról - videó

Forma-1, Bernie Ecclestone, Magyar Nagydíj, David Coulthard, Michael Schumacher, Mika Häkkinen, Rubens Barrichello
David Coulthard, Michael Schumacher, Bernie Ecclestone, Mikka Hakkinen, Rubens Barrichello, Grand Prix of Hungary, Hungaroring, 13 August 2000. Champions united around Bernie Ecclestone at the Hungaroring in 2000: David Coulthard, Michael Schumacher, Bernie Ecclestone, Mikka Hakkinen and Rubens Barrichello. (Photo by Paul-Henri Cahier/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Sorozatot készítettek a Forma-1 legismertebb vezetőjéről, Bernie Ecclestone-ról. A „Lucky!" című sorozat az AMC Networks International együttműködésével készült.

A nyolcrészes sorozatot január 7-én és 8-án kétszer négyrészes etapban lehet megnézni a Spektrumon - derült ki AMC Networks International közleményéből. A sorozat Bernie Ecclestone története.

Bernie Ecclestone közel negyven éven át vezette a száguldó cirkuszt Forrás: Getty Images/Paul-Henri Cahier/Paul-Henri Cahier

Bemutatja elképesztő életútját és a Formula-1 világát, a sportot melyet létrehozott és 40 éven át irányított. Megtudhatjuk hogyan teremtett egyensúlyt a sport és a pénz között, végig követhetjük, ahogy szilárd elszántsággal és kitartással leküzdve az akadályokat, létrehozza a szupermárkát, amelyet milliók követnek és kedvelnek világszerte.

Bernie Ecclestone közel negyven éven át vezette a száguldó cirkuszt, miután a FIA jogelődjével folytatott harcok után megkapta az F1 exkluzív kereskedelmi jogait.