Michael Schumacher tovább harcol: üzentek a rajongóknak

Forma-1, Belga Nagydíj, 2002, Michael Schumacher
German Ferrari driver Michael Schumacher jubilates on the podium of the Spa-Francorchamps racetrack, 01 September 2002, after winning the Belgian Formula One Grand Prix. Schumacher won the race ahead of Brazilian Ferrari driver Rubens Barrichello, and Colombian BMW-Williams driver Juan Pablo Montoya. AFP PHOTO PATRICK HERTZOG (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
Michael Schumacher állapotáról évek óta nem adtak hivatalos tájékoztatást. Most az Instagram oldalán a Forma-1-es legenda születésnapja kapcsán üzentek.

A Michael Schumacher Instagram oldalát kezelő csapat a "harcolj tovább" üzenettel köszönte meg a születésnapi jókívánságokat, miután a hétszeres Forma-1-es világbajnok legenda január 3-án töltötte be az 54. életévét.

A pénteki posztban az

1,2 milliós követőtábornak üzentek: "Nagyon köszönjük mindenkinek a születésnapi jókívánságokat! Nagyra értékeljük őket", aztán a hashtagek között a KeepFighting és a KeepFightingMichael vagyis a "harcolj tovább, Michael" is szerepelt

- vette észre a Ripost.

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, és azóta keveset tudni a pontos állapotáról. Felesége, Corinna a Netflix dokumentumfilmjében elmondta, megpróbálják úgy folytatni a családi életüket, ahogy azt Michael szereti.

Január 3-án Michael Schumacher fia, Mick is az Instagramon kívánt boldog születésnapot édesapjának.