Kevesebb lóerő, de sokkal ijesztőbb: hihetetlen, miben próbálta ki magát Daniel Ricciardo - videó

Forma-1, Daniel Ricciardo, USA Nagydíj 2022, csütörtök
McLaren’s Australian driver Daniel Ricciardo arrives in the paddock during the Formula One United States Grand Prix preview day, at the Circuit of the Americas in Austin, Texas, on October 20, 2022. (Photo by Jim WATSON / AFP)
Vágólapra másolva!
Az ausztrál Forma 1-es versenyező, Daniel Ricciardo - aki visszatért a Red Bullhoz harmadik számú pilótaként - viszonylag kötetlen munkakört kapott, így most arra is van lehetősége, hogy új dolgokat is kipróbálhasson. Nem meglepő, hogy a pilóta nem elsősorban a sakkra gondolt, mint hobbira, de a négy kerékről kettőre váltott.

Ricciardo úgy döntött, kipróbálja magát a motoron is, de nem sima aszfalton, az úgy nem lett volna elég izgalmas, jöhetett a terep. Az ausztrál sztár szerint a Forma 1-es autóhoz képesz sokkal kevesebb a lőerő, de még így jobban félt, mint korábban bármikor a versenypályán.

"Sokkal kevesebb lóerő, de sokkal ijesztőbb" - írta a közösségi oldalára feltöltött videók mellé Daniel Ricciardo. Az ausztrál Forma 1-es versenyező bejegyzését imádják a rajongók, már közel 500 ezren kedvelték.