A Red Bullnak karácsonykor is csak a trollkodáson jár az esze - kép

Forma-1, Max Verstappen, Sergio Pérez, Abu-Dzabi Nagydíj 2022, szombat
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - NOVEMBER 19: Pole position qualifier Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing and Second placed qualifier Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing pose for a photo in parc ferme during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on November 19, 2022 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Red Bull Racingtől már megszokhattuk, ha alkalom kínálkozik, hogy egy kicsit megfricskázzák a vetélytársakat, akkor ők bizony élnek a lehetőséggel. És lehet-e jobb alkalom egy kis szurkálódásra, mint a szeretet ünnepe?

Persze, hogy nem, kiáltottak fel egy emberként a csapat főhadiszállásán, és már landolt is az Instán a karácsonyi üdvözlőlap. Amelyen az ízlésesen feldíszített fa - rajta a 2022-es idényben aratott 17 győzelmet jelző trófea, valamint a 759 ponttal megnyert konstruktőri bajnoki címre is emlékeztetnek mindenkit - előtt Sergio Pérez és Max Verstappen osztozkodik. De van egy "Molyogj úgy, mint Danny Ricciardo" feliratú baba is, a "nem kért játékok" között egy-egy Mercedes és Ferrari F1-es kisautó, valamint a Scuderia stratégiáját tartalmazó könyv.

Bezzeg a Red Bull RBPTH001 szépen be van csomagolva, és érkezik a pulyka is a Mikulás beszólásával: "Lehet, hogy ezzel már túlköltezünk..." És mindenki vidáman nevet.