A Forma-1-es sztárpilóták a pályán kívül is elképesztő gépeket hajtanak - videó

A Forma-1-es sztárpilóták a pályán kívül is elképesztő gépeket hajtanak
Vágólapra másolva!
A Forma-1 rajongók jól ismerik az autókat, amelyekkel a versenyzők a pályán száguldanak, de vajon milyen autókkal vezetnek a sztárok mielőtt megérkeznek a versenyre? Mindenre fény derül a népszerű Forma-1-es fotós, Kym Illman videójában.

A F1-es pilóták napi munkájuk során lenyűgöző autókkal versenyeznek, de a pályára való eljutáshoz is egészen elképesztő autókat használnak.

Egyes csapatok ragaszkodnak márkájukhoz az utcai autók esetében is - például a Mercedes és a Ferrari versenyzői általában a cégük járműveivel érkeznek a pályára -, mások választhatnak.

Utóbbi tábort erősíti Sebastian Vettel, aki 2022-ben egy Forddal érkezett a kanadai Circuit Gilles Villeneuve pályára, míg Max Verstappen egy Mercedesszel érkezett a szezonnyitó Bahreini Nagydíjra.

Vannak persze olyan helyszínek, ahová a versenyzők nem maguk vezetnek - például Mexikó és Brazília -, de így is sikerül stílusosan érkezniük.

Az alábbi videóban Kym Illman Forma 1-es fotós megismertet azokkal a luxusautókkal, amelyekkel a pilóták 2022-ben eljutottak a Forma-1-es pályákra.