Meglepő bejelentést tett a jövőjéről Verstappen

Max Verstappen
Max Verstappen of Red Bull Racing on the podium after the Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix at Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, United Arab Emirates on November 20, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Max Verstappennek 2028-ig van szerződése a Red Bull csapatával, de egyáltalán nem biztos, hogy ezt kitölti, ugyanis más tervei vannak a jövőre nézve.

A kétszeres világbajnok pilóta szerződése 2028-ig tart a Red Bull csapatával, akkor 31 éves lesz, arról pedig már korábban is beszélt, hogy nem szeretne túl sokáig versenyezni a rengeteg utazás miatt. Nemrég azt mondta, hogy szeretne családot alapítani, és ha lesznek gyerekei, akkor már nem akarja az egész évet különböző F1-es versenyhétvégéken tölteni.

"Az biztos, hogy addig nem akarok versenyezni, ameddig ő!" - mondta arra a kérdésre Verstappen, hogy vajon láthatjuk-e még 40 éves kor felett az F1-ben, ahogyan például Fernando Alonsót.

Max Verstappen más szakágban is kipróbálná magát Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

"A Formula-1-ben nem, de máshol ki tudja. Az biztos, hogy ki akarom próbálni a hosszútávú-versenyzést egyszer.

árulta el a holland pilóta, utalva 50 éves édesapjára, Josra, aki többször indult már Le Mans-ban is.

Ha már szóba került a 41 éves Alonso, róla is elmondta a véleményét a holland versenyző.

"Ő gyors és még mindig nagyon motivált. Amikor csak beszélek vele, az olyan, mintha egy 30 éves valakivel beszélnék, aki a karrierje közepén tart. Imádja, ezért csinálja" - mondta a spanyol pilótáról Verstappen.

Forrás