Lewis Hamilton egója egy Jumbo Jet sebességével száll

Forma-1, Abu-dzabi Nagydíj 2022, szombat, Lewis Hamilton
Mercedes' British driver Lewis Hamilton arrives before the third practice session ahead of the Abu Dhabi Formula One Grand Prix at the Yas Marina Circuit in the Emirati city of Abu Dhabi on November 19, 2022. (Photo by Ben Stansall / AFP)
Vágólapra másolva!
A korábbi Forma-1-es pilóta, Christian Danner érdekes véleményt fogalmazott meg a hétszeres világbajnk Lewis Hamiltonnal kapcsolaban. A német autóversenyző nagyon izgalmasnak találja, hogy a brit világsztár és George Russell egy csapatban vannak.

Korábban a Mercedest irányító Toto Wolff úgy vélekedett, hogy a szurkolóknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy összetűzés alakulna ki a két versenyző között, ám

Christian Danner némiképp másképp látja a helyzetet, főleg ha a Mercedes ismét versenyben lesz majd a világbajnoki címért.

Már csak azért is, mert már 2022-ben a szezon első felében rendre maga mögé utasította hétszeres világbajnok csapattársát Russel, aki ráadásul 35 ponttal meg is előzte a nevesebb csapattársát.

Lewis Hamiltonnak jó nagy az egója Forrás: AFP/Ben Stansall

Danner az AvD Motor & Sport magazinnak úgy vélekedett, a párosítás már csak a személyiségek szempontjából is érdekes volt, így a jövő is sok izgalmat tartogathat.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!