Perez őszintén elmondta a véleményét Ricciardo visszatéréséről

Forma-1, Sergio Pérez, Daniel Ricciardo, Szaúd-arábiai nagydíj 2022
McLaren's Australian driver Daniel Ricciardo (L) chats with Red Bull's Mexican driver Sergio Perez (3rd-R) during the drivers' parade ahead of the 2022 Saudi Arabia Formula One Grand Prix at the Jeddah Corniche Circuit on March 27, 2022. (Photo by HAMAD I MOHAMMED / POOL / AFP) / DO NOT USE - EDITORIAL ISSUE
Vágólapra másolva!
Sergio Perezt továbbra sem aggasztja, hogy Daniel Ricciardo 2023-ban csatlakozik a Red Bullhoz. Az ausztrál versenyző a következő szezonban harmadik pilótaként tér vissza egykori csapatához, ám Perez szerint ez semmilyen veszélyt nem jelent rá nézve. 

A népszerű mexikói versenyző Sky Sportsnak mondott szavait a Daily Mail idézi:

"Daniel egy nagyszerű srác, az érkezése nem változtat semmin. Teljesen nyugodt vagyok. Ha van is rajtam nyomás, az nem emiatt van. A csapat számára igenis nagy dolog, hogy egy olyan versenyző, mint Daniel, szintén itt versenyez. Ő egyike azoknak, akikkel a legjobban kijövök a paddockban, úgyhogy nagyszerűnek tartom, hogy csapattársak leszünk."

Ricciardo és Perez kapcsolata eddig szinte barátinak mondható, kérdés, hogyan viszonyulnak majd egymáshoz csapattársakként Forrás: AFP/Hamad I Mohammed

Egyes találgatások szerint azonban Pereznek lenne miért aggódnia, mert előfordulhat, hogy a jövőben Ricciardo váltja Perezt, mivel utóbbi kapcsolata másik csapattársával, a kétszeres világbajnok Verstappennel idén nem volt mindig felhőtlen.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!