Alonso közös projektre készül Verstappennel

Forma-1, Max Verstappen, Fernando Alonso, Kanadai Nagydíj 2022, szombat
MONTREAL, QUEBEC - JUNE 18: Pole position qualifier Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing talks with Second placed qualifier Fernando Alonso of Spain and Alpine F1 in parc ferme during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Canada at Circuit Gilles Villeneuve on June 18, 2022 in Montreal, Quebec. Dan Mullan/Getty Images/AFP (Photo by Dan Mullan / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Fernando Alonso már a Forma-1-en túl gondolkodik, továbbra is az autóversenyzésnél maradva. Habár a 41 éves spanyolnak érvényes szerződése van 2023-ra az Aston Martinnál, de vannak hosszabb távú tervei, amikbe ráadásul Max Verstappent is bevonná. 

Nem ez az első alkalom, hogy szóba kerül Fernando Alonso és Max Verstappen lehetséges közös versenyzése a legendás, 24 órás Le Mans-i versenyen. Az immáron kétszeres világbajnok holland pilóta egyelőre azonban nem akarja elkapkodni a kalandot, de mint mondta, készen áll rá a jövőben.

Hamarosan akár csapattársak is lehetnek Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Dan Mullan

Alonso közben újra megerősítette, hogy elhivatott a közös projekttel kapcsolatban.

Úgy gondolom, esélyt kell adnunk ennek az ötletnek, hogy egy csapatban versenyezzünk."

Ráadásul a csapatvezető személyére is van már tippje:

"Nagyon tisztelem Jos Verstappent, de jelenleg csapattársként inkább Maxben gondolkodom. Jos viszont talán elvállalhatná a csapatvezetői szerepet"

- nyilatkozta Alonso.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!