Egy esküvőre újra összeállt a korábbi sikerpáros - képek

Forma-1, Carlos Sainz, Ferrari, Lando Norris, McLaren, Olasz Nagydíj 2022, szombat
Ferrari's Spanish driver Carlos Sainz Jr steers his car in the pit lane during the qualifying session ahead of the Italian Formula One Grand Prix at the Autodromo Nazionale circuit in Monza on September 10, 2022. (Photo by Miguel MEDINA / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Carlos Sainz Jr. részt vett az unokatestvére és egyben menedzsere, Carlos Oñoro esküvőjén, ahová meghívták Lando Norrist is.

A Ferrari jelenlegi pilótája 2019-ben és 2020-ban volt Norris csapattársa a McLarennél, akivel előbb egy negyedik, majd egy bravúros harmadik helyezést értek el a konstruktőrök között. A rivalizálás mellett már akkor is szoros barátság volt a két versenyző között, ez pedig láthatóan mindmáig tart, ugyanis Sainz közös képet tett ki magukról a közösségi oldalán, ahol elegáns öltözékben pózolnak Carlos Oñoro esküvőjén, aki Sainz unokatestvére és menedzsere is egyben.

Norrisnak egyébként sincs ellenére a bulizás, hiszen szabadidejében lemezlovasként is szeret dolgozni, Max Verstappen társaságában pedig már több partin is együtt ünnepelt.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!