Daniel Ricciardót és a mercedeseket ezúttal személyesen viccelte meg az F1 parodistája - videók

Auto - F1 - 2018 Formula One season - 2018 Grand Prix de Bahreďn auto-prix Horizontal BUST HEADSHOT LOGO
Toto Wolff, Team Principal and CEO of Mercedes-AMG Petronas Motorsport looks on in the pit lane at the end of third practice session on April 7, 2018, prior to the qualifiers for the Bahrain Formula One Grand Prix at the Sakhir circuit in Manama. (Photo by GIUSEPPE CACACE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma–1-es pillanatok kifigurázásában jeleskedő Conor Moore a helyszínen nézte meg az austini versenyhétvégét, így a paddockban találkozhatott azokkal a pilótákkal és csapatfőnökökkel is, akiket már sokszor utánzott.

Így ezúttal személyesen beszélhetett néhány szót mások mellett Carlos Sainzcal és Daniel Ricciardóval is. A leggyakrabban a vigyora miatt kifigurázott ausztrál azonnal felismerte Moore-t, aki eleinte szabadkozott neki a paródiáiért. Ricciardo viccesen meg is fenyegette az ír youtubert, de a mosolygós hangulat természetesen megmaradt kettejük között.

A Mercedes csapata aktív közreműködést is vállalt Moore legújabb videójában, és egy ideig Toto Wolff csapatfőnökkel is elhitette, hogy ő a valódi George Russell – mígnem a brit pilóta benyitott a helyiségbe és lebukott.