Óriási születésnapi bulit csaptak Leclerc-nek, hatalmas tortát kapott

Forma-1, Szingapúri Nagydíj, Charles Leclerc
Ferrari's Monegasque driver Charles Leclerc reacts after taking the pole position in the qualifying session ahead of the Formula One Singapore Grand Prix night race at the Marina Bay Street Circuit in Singapore on October 1, 2022. (Photo by Lillian SUWANRUMPHA / AFP)
Vágólapra másolva!
Charles Leclerc a mai napon ünnepli 25. születésnapját, és ez alkalomból óriási bulit rendeztek neki Monacóban. A Ferrari versenyzőjét Max Verstappen menedzsere is méltatta.

Charles Leclerc vasárnap töltötte be a 25. születésnapját, és ebből az alkalomból természetesen nem maradhatott el a buli. Az esemény már szombat éjszaka lezajlott, aminek oka, hogy együtt ünnepelt öccsével, aki pénteken lett 22 esztendős.

A videók alapján a főszereplő és a többi résztvevő is remekül érezte magát a monacói szórakozóhelyen tartott partin. A rendezvényen ott volt a Meduza nevű olasz elektronikus zenekar, valamint DJ Or’elle is. A Ferrari versenyzője egy hatalmas tortát, amelyen az is látszott, hogy mi a foglalkozása.

Verstappen menedzsere Leclerc-t is elismeri

Leclerc már lényegében tét nélkül bulizhat, hiszen matematikailag is elvesztette a bajnoki címet Max Verstappennel szemben, a második hely pedig aligha érdekli túlságosan. Bár a szezon szorosan, sőt, a monacói pilóta fölényével indult, végül riválisa diadalmenetébe csapott át. A címvédő menedzsere azonban nem Leclerc-t tartja a bukás elsődleges felelősének.

– jelentette ki Raymond Vermeulen azF1 Nation podcastban. –Ehhez pedig nyilván hozzájön, ha az ember már egy kicsit hátrébb van, pár százalékkal jobban nyomja, és közelebb van a határhoz, amikor persze könnyebb hibázni. Könnyű ujjal mutogatni, de Charles szerintem mindenképpen a jövő Forma-1-es világbajnoka lehet, ha meglesz az [ehhez] szükséges autója.”

Bár Leclerc mindössze 16 nappal fiatalabb Verstappennél, mégis három évvel később mutatkozott be a Forma-1-ben. Mindezek ellenére őt is a jövő világbajnokának tartották, amikor debütált, és Vermeulen szerint erre továbbra is megvan minden esélye, vagy legalábbis nem a képességein fog múlni, ha esetleg mégsem koronázzák meg pályafutása során.

Verstappen menedzsere Leclerc tehetségét is elismeri Forrás: Getty Images/GETTY IMAGES/Clive Mason

„Szerintem Charles ugyanannyira tehetséges – vélekedett. – Összehozott néhány hihetetlen, pole pozíciót érő kört. Azt is gondolom, hogy jó a versenytempója, de ha a futam során rosszabb a gumikopás, akkor pilótaként nem sokat lehet tenni. Az ember lehet olyan, mint Sergio Pérez, aki az egyik legjobb a hátsó gumik kímélésében, de úgy vélem, ezen a fronton mindannyian elég jók. Végső soron olyan autóra van szükség, amely másfél órán át teljesít, és Charles-nak a legtöbb futamon ez nem volt meg.”