Vágólapra másolva!
Az Alfa Romeo egy megható történetet osztott meg a közösségi oldalán egy kisfiúról, aki 2019-ben egy levelet küldött Frédéric Vasseur csapatfőnöknek, amelyben a kedvenc istállója támogatása végett mellékelte az összes megtakarítását, 19 eurót.

A levélben csak annyi derült ki, hogy Gotónak hívják a fiút, aki sajnálta, hogy nem tudott több pénzt összespórolni a csapat fejlesztésére. Egyéb adatok híján az Alfának rendkívül nehéz dolga volt a fiatal rajongó megtalálásában, ám hosszas keresés után egy másik szurkoló segített összekapcsolni a két felet.

Kiderült, hogy Goto Japánban él, így a csapat úgy döntött, a Japán Nagydíjon jutalmazzák meg a jólelkűségéért a kisfiút, aki a szuzukai versenyhétvégén az Alfa Romeo vendége lehetett és találkozhatott hősével, Vasseurrel is.

A hinwili istálló azt is megengedte neki, hogy beüljön az autóba, amelyre a hétvégén az egyéb szponzorfeliratok mellett egy neki köszönetet mondó matricát is felragasztottak, amellyel „Goto teljes joggal kapta meg a jól megérdemelt helyét".