Vágólapra másolva!
A Mercedes az Egyesült Államok Nagydíján Lewis Hamilton és George Russell számára is elhozza az utolsó fejlesztéseket az autóikhoz, míg a fő rivális Red Bull nem tervez több jelentős fejlesztést autóján 2022 hátralévő részében.

A csapat pályamérnöki igazgatója, Andrew Shovlin szerint a csapat Austinban vezeti be a fejlesztéseket, mivel még mindig harcolnak a Ferrarival a konstruktőri bajnokság második helyéért.

A frissítéseket a 2023-as autóra összpontosítva vezetik be, miután a csapat technikai igazgatója, Mike Elliott elárulta, hogy optimisták annak kilátásait illetően.

- magyarázta.

A Mercedes továbbra is harcban van a Ferrarival a konstuktőri bajnokság második helyéért Forrás: DPPI/Florent Gooden

A csapat számára nehéz megjósolni a kvalifikációs teljesítményüket
Shovlin szerint még a fejlesztések ellenére is nehéz lesz megjósolni, hogy a Mercedes hol lesz a tempót illetően Austinban, tekintettel a Szingapúr és Suzuka közötti teljesítménybeli ingadozásokra.
Hozzátette:

"A versenytempónk meglehetősen erős volt, szóval ha tudunk egy lépést tenni, akkor remélhetőleg harcba szállhatunk a Ferrarikkal és a Red Bullokkal. De a kvalifikáció számunkra jelenleg igazán nehezen előre megjósolható. Ahogy mondtam, sok minden a tanulásról szól, és az biztos, hogy az utolsó négy futamon mindent beleadunk majd"
- hangzott el Andrew Shovlintól.
Forrás