Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton ismét megnyilvánult érzéseiről a közösségi médiában, és követőibe is igyekezett lelket önteni. Korábban a hétszeres világbajnok és Esteban Ocon is beszélt a Japán Nagydíjon vívott csatájukról.

Lewis Hamilton az F1-es mezőny tagjai közül az egyik legaktívabb a közösségi médiában. A brit pilóta gyakran megosztja érzéseit a külvilággal, és ilyenkor sokszor előfordul, hogy igyekszik pozitív üzenetet átadni a mostanra már több mint 30 milliósra nőtt követőtáborának az Instagramon.

Hamilton ismét próbált lelket önteni a követőibe Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Ezúttal sem volt másképp: a hétszeres világbajnok csütörtökön délelőtt tett közzé egy rövid bejegyzést a történetében. Bár a pontos indítékot nem tudni, a szöveg alapján úgy tűnik, hogy Hamilton nem a legjobb napjait éli, ugyanakkor igyekszik biztatni a követőit és ezzel talán saját magát is.

fogalmazott. – Ha te is ugyanezt érzed, kérlek, tudd, hogy ez rendben van, túl leszel rajta! Olyan vagy, mint egy egyszarvú, nincs senki hozzád fogható, és rengeteg erőd és célod van ezen a földön, [úgyhogy] ne add fel. Küzdj tovább, én itt vagyok veled. Egy ölelést, szeretetet és fényt küldök neked.”

Hamilton és Ocon is élvezte a csatát

Hamilton az ötödik pozícióban végzett a múlt heti Japán Nagydíjon, miután a verseny elején Carlos Sainz kiesett előle, valamint visszaverte Fernando Alonso támadását. Tempója alapján eggyel jobb helyen is célba érhetett volna, ám a másik Alpine-t vezető Esteban Ocon kifogott rajta, hiszen körökön át sikeresen védekezett ellene, hiába tűnt sokkal gyorsabbnak a Mercedes. A 37 éves versenyző ennek ellenére élvezte a csatát.

nyilatkozta. – [Ocon] nagyszerű munkát végzett, hogy a pályán, illetve előttem maradt. Az egyenesekben nyilvánvalóan nagyon gyors volt. Mindent megpróbáltam, de szerintem mi szórakoztunk a legjobban. Nem tudom, másokkal mi volt a helyzet.”

Hamilton és Ocon is élvezte a csatát

Ocon ezzel nemcsak saját maga, hanem csapata idei legjobb eredményét érte el. Aligha ér bárkit is meglepetésként, hogy a francia versenyző szintén lelkesen beszélt a párharcról. „Lewis-zal mindig öröm versenyezni, és végig úgy kellett vezetnem, hogy a tükröket néztem” – jelentette ki.