Vágólapra másolva!
A közösségi médiás és egyéb források alapján összegyűjtöttük, merre tölti vakációját a Forma-1 mezőnye. Annyi biztos, hogy gyönyörű helyeken és hölgyekkel kapcsolódnak ki. Találják ki, melyik szigeten a legnagyobb az egy négyzetkilométerre jutó F1-es versenyzők száma!

Max Verstappen

A címvédő szabadságáról egyelőre annyi derült ki, hogy Ibizán részt vett Kygo buliján, és egy másik 1-es versenyző, Lando Norris is a társaságában volt.

Charles Leclerc

Kedvesével, Charlotte Sine-nel Szardínián hajókáznak és nyaralnak. A Daily Mail még több fotót közzétett a turbékoló párról.

Carlos Sainz

Sainz és Isabel Hernáez a pilóta hazájához tartozó szigetre, Mallorcára utazott. Itt a spanyol versenyző kipróbálta a motoros deszkát is.

Lewis Hamilton

A hétszeres világbajnok elvileg nincs párkapcsolatban, és legutóbb Namíbiából jelentkezett. A bejegyzése alapján évek óta vágyott rá, hogy felkutassa családfáját, és most végre belevágott a kalandba.

George Russell

A Mercedes pilótája Carmen Montero Mundttal alkot egy párt. Ők egyelőre nem avattak be részletesen a velük zajló eseményekbe, csak örömmel posztoltak a nyaralás tényéről.

Lando Norris

A mezőny egyik fiatalabb tagja sokáig titkolta, hogy rabul ejtették a szívét. Most barátnője, Luisinha Barosa Oliveira rakott ki képeket a Baleár-szigeteken töltött nyaralásról, de a The Sun jóvoltából még több közös fotót megnézhetünk a párról.

Daniel Ricciardo

A mosoly elmaradhatatlan, de arról nem sokat tudtunk meg, merrefelé jár az ausztrál, bár feltételezhető, hogy hazautazott.

Fernando Alonso

Nem a tengerpartról, hanem a kontinens belsejéből, Ausztriából jelentkezett Alonso gyönyörű barátnője, Andrea Schlager, de a hűsítő víztől ők sem távolodtak el.

Esteban Ocon

Leclerc-ékhez hasonlóan Ocon és Elena Berri is Szardínián vakációzik. Vajon összefut a két pilóta?

Mick Schumacher

A német versenyző nem saját magát, hanem az általa látottakat osztotta meg bejegyzésében, és nála sem derült ki, hogy merre jár, csak annyi, hogy szintén a tengert preferálta.

Pierre Gasly

Az Alpha Tauri pilótája is Spanyolországot választotta a nyaralásra, konkrétan Marbellát. Párja, Katerina Berezhna Imerelli bejegyzése alapján nem csak málnaszörpöt szürcsölgetnek.

Valtteri Bottas

Bottas és Tiffany Cromwell messzebbre indultak, átruccantak az Egyesült Államokba, ahol természetesen jókat bicikliznek.

Lance Stroll

Az egy négyzetkilométerre jutó F1-es versenyzők száma most már egész biztosan Szardínián a legnagyobb ezekben a hetekben, hiszen Stroll barátnője, Sara Pagliaroli is onnan töltött fel képet.