Győzni még mindig nem tudott idén, de máris revolverezi csapatát Lewis Hamilton

Forma-1, Lewis Hamilton, Mercedes, Francia Nagydíj 2022, péntek
2022 French Grand Prix 2022, Friday - LAT Images
Vágólapra másolva!
Eddig nem nagyon volt oka ünnepelni a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltonnak, most viszont, hogy a vasárnapi Francia Nagydíjon második lett (mondjuk ehhez Leclerc kiesése is kellett), máris nagyon magabiztosnak mutatja magát a brit. Most éppen arról beszél, hogy még egy évet maradna a száguldó cirkuszban. Kérdés, mit szól ehhez csapata, a Mercedes?

Hamiltonnak egyetlen másodperc esélye sem volt arra, hogy Franciaországban megelőzze a győztes holland Verstappent. Ugyanakkor arra nagyon figyelt, hogy ne hibázzon, hiszen ebben a szezonban még egyetlen egyszer sem tudott a második helyen végezni egy futamon. A leintés után nem sokkal már arról beszélt, mennyire motivált és még egy évet aláírna.

Hamilton évente 40 millió angol fontot keres, így nagy kérdés, hogy a Mercedes hajlandó-e ennyit kifizetni azért, hogy a brit még egy évig náluk versenyezzen? "Még mindig frissnek érzem magam" - mondta, miközben arról is beszélt, hogy nyolcszoros világbajnokként szeretne visszavonulni. Az idei szezonban erre aligha lesz esélye, mert a listavezető Verstappen mögött 106 pont a hátránya.

Forrás