Lewis Hamilton teljesen megőrült

Forma-1, Lewis Hamilton, Spanyol Nagydíj 2022, péntek
Mercedes' British driver Lewis Hamilton arrives at the Circuit de Catalunya on May 20, 2022 in Montmelo on the outskirts of Barcelona ahead of the Spanish Formula One Grand Prix. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton azt mondta a Mercedes csapatnak, hogy cseréljék le a márka hagyományos, ezüstszínű logóját egy szivárványszínűre. A genderőrület tehát fokozódik, Hamilton pedig - mivel ebben az idényben semmit sem tud elérni a pályán - a teljes őrület jeleit mutatja.

A Mercedes csapata korábban úgy döntött, hogy júniusban szivárványszínű logókkal indul el a futamokon, ezzel is tisztelegve a Pride hónapja előtt. Ez a változás három versenyt érintett, az azeri, a kanadai és a brit futamon áll fel ezzel a logóval a Mercedes.

Lewis Hamiltonnak ez azonban nem elég.

Ő azt mondja, hogy a brit nagydíj után sem kell levenni a kocsikról a szivárványos logót, hanem egész évben ezzel kell indulnia a Mercedesenkek.

Ugyanakkor Szingapúrban és az Egyesült Arab Emirátusokban tilos az azonos neműek közötti házasság, márpedig ebben a két országban is rendeznek F-1-es futamokat. Hamilton nagyon jól tudja, hogy a szivárványos logóval be sem tehetné a lábát ebbe a két országba, ez azonban őt nem érdekli.

Itt van a Mercedes szivárványos logója Forrás: Instagram

"A Mercedesnek az év hátralévő részében is ezt kellene használnia" - mondta Lewis Hamilton.

Forrás