Több ezren fizettek a Bottas fenekéről készült fotóért

Forma-1, Valtteri Bottas
BOTTAS Valtteri (fin), Alfa Romeo F1 Team ORLEN C42, portrait, starting grid, grille de depart, during the Formula 1 Pirelli Grand Premio de Espana 2022, 6th round of the 2022 FIA Formula One World Championship, on the Circuit de Barcelona-Catalunya, from May 20 to 22, 2022 in Montmelo, Spain - Photo Florent Gooden / DPPI
Vágólapra másolva!
Közel 20 millió forintnak megfelelő összegért vásároltak a fénykép nyomtatott változatából, a bevételt jótékony célra fordítja a finn autóversenyző. Nem érti, miért alakult ki ekkora felhajtás.

Az F1-es versenyzők többnyire egy kaptafára készült közösségi médiás fotói közül kilógott Valtteri Bottas nemrég közzétett posztja, amelyen meztelenül mutatta meg magát egy folyóban fürdőzve. Intim testrészei közül láthatóvá vált a feneke, remélhetőleg elsősorban a hölgy rajongók örömére.

A közösségi médiában tapasztalt felbolydulás hatására Bottas úgy döntött, Paul Ripke fotóssal elkészíti és árusítja a fényképek nyomtatott változatát. Több mint ötezret meg is vásároltak már belőlük, így több mint 50 ezer dollár (közel 20 millió forint) gyűlt össze, a bevételt pedig jótékony célra fordítja a finn pilóta.

Bottas a Spanyol Nagydíjon Forrás: Florent Gooden / DPPI/Florent Gooden / Dppi

„Láttam, hogy néhányan lefotózták a nappaliba vagy a hálószobába kihelyezett fényképet. – idézte Bottast az Autosport. – Hihetetlen ereje van a közösségi médiának. 24 óra alatt 50 ezer dollárt gyűjtöttünk össze jótékony célra valaki fenekével."

Aki esetleg szeretne a falára egy példányt a képből, azzal sajnos rossz hírt kell közölnünk: az árusítása egyetlen napig tartott, és Bottas nem valószínűsítette, hogy lesz folytatás.