Adománygyűjtést szervez a McLaren, 59 ezer font a cél

Forma-1, Miami Nagydíj, Daniel Ricciardo, Lando Norris
MIAMI, FLORIDA - MAY 05: F1 driver Daniel Ricciardo of Australia and McLaren and F1 driver Lando Norris of Great Britain and McLaren attend the Heineken® 'When You Drive Never Drink' Campaign Launch Party ahead of the F1 Grand Prix of Miami at McLaren Speed Shop on May 05, 2022 in Miami, Florida. Rodrigo Varela/Getty Images for Heineken/AFP (Photo by Rodrigo Varela / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A wokingi csapat a Mind nevű brit mentálhigiénés jótékonysági szervezettel együtt adománygyűjtő kihívást jelentett be, hogy a Brit Nagydíj hetére sportolás által minél nagyobb összeggel tudják támogatni az intézményt – a legbőkezűbbek pedig akár a két pilótával is találkozhatnak.

A One Lap for Mind egy adománygyűjtő kihívás lesz, ahol a résztvevők 5,9 kilométert, azaz a silverstone-i körverseny egy körének a távját gyalogolhatnak, futhatnak vagy kerékpározhatnak június 27. és július 3. között. A Brit Nagydíj hetében ezt a távot egyszerre és szakaszosan is teljesíthetik az emberek, akik között június 30-án szerepelni fog a McLaren két pilótája (Lando Norris és Daniel Ricciardo), csapatfőnöke (Andreas Seidl) és vezérigazgatója (Zak Brown) is. A kihívás minden résztvevője,

aki 59 fontnál többet gyűjt össze, automatikusan részt vesz egy nyereményjátékon, ahol a győztes Silverstone-ban találkozhat Norrisszal és Ricciardóval, akikkel együtt teljesítheti a saját 5,9 km-ét.

Tíz további nyertes pedig egy, a két pilóta által aláírt mclarenes sapkához is hozzájuthat.

„Büszke vagyok arra, hogy részt vehetek a One Lap for Mind adománygyűjtő kihívásban. Ez a tökéletes módja annak, hogy megtiszteljük hároméves partnerségi évfordulónkat a Minddal, miközben munkatársainkat és rajongóinkat egy szórakoztató és pozitív tevékenységbe vonjuk be, hogy létfontosságú forrásokat gyűjtsünk a munkájukhoz – mondta Zak Brown. –