Turkálni fognak Hamilton alsónadrágjában

Forma-1, Emilia Romagna Nagydíj, Lewis Hamilton, Mercedes
Lewis Hamilton of Uk driving the (44) Mercedes-AMG Petronas F1 Team F1 W13 Mercedes-AMG F1 M13 during the F1 Rolex Gran Premio Del Made in Italy e Dell'Emilia-Romagna on April 22-24, 2022 in Imola, Italy. (Photo by Alessio Morgese/NurPhoto) (Photo by Alessio Morgese / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Ezentúl nagyon komolyan ellenőrzik a biztonsági szabályokat.

Lewis Hamilton vezetésével több versenyző is felháborodott azon, amire a Forma-1 versenyigazgatója, Niels Wittich hívta fel a figyelmüket a vasárnapi Miami Nagydíj előtt, írja a Ripost.

Az autók biztonságosabbá tétele után most ők vannak soron. Eddig nem vették szigorúan azt a szabályt, hogy a pilóták nem hordhatnak nem tűzálló ruhadarabokat, még ilyen fehérneműt sem – de mostantól ezt ellenőrizni fogják. Ráadásul mostantól (test)ékszereket sem viselhetnek. Mindkét rendelkezés a divatmegszállott Hamiltont érinti talán a legérzékenyebben, ahogy erről írtunk is.

– idegeskedett a korábbi violágbajnok.

Hamiltont érzékenyen érinti, hogy még az alsógatyájában is „turkálnak", főleg, hogy a minőségi ruhák mellett a piercingek nagy rajongója. Márpedig a fémből készült gyűrűk, testékszerek, fülbevalók adott esetben megnehezíthetik az elsősegélynyújtók dolgát, akadályozhatják a vizsgálatokat, sőt hővezetők lehetnek a tűzálló ruházat alatt.