Vágólapra másolva!
Helmut Marko, a Red Bull Racing tanácsadója szerint a brit nagyszerű teljesítményt nyújtott az elmúlt években, viszont úgy gondolja, hogy Hamiltont is utol fogja érni a korosodás, ami hamarosan meglátszódhat az eredményein. Az osztrák szerint a hétszeres világbajnok túl sokáig már nem fogja tudni hozni a tőle megszokott színvonalat.

A Red Bull tanácsadója úgy véli, hogy Hamilton kiemelkedően jól teljesített a 2021-es szezon második felében, ahol több futamgyőzelmet is besöpört, így felzárkózva Max Verstappenre a világbajnoki pontversenyben:

- fogalmazott tömören.

Christian Horner csapatfőnök, és Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója Forrás: Getty Images/2021 Getty Images/Mark Thompson


Lewis Hamilton nemrég töltette be a 37. életévét, az osztrák mégis úgy véli, hogy már a közeljövőben hatással lesz a kora a képességeire a volán mögött.

- tette hozzá az osztrák.

Lewis Hamilton a barcelonai teszten Forrás: NurPhoto via AFP/Alessio Morgese/NurPhoto/Alessio Morgese

Ugyanakkor a mindössze 24 éves Max Verstappenről épp az ellenkezőjét gondolja:

Lewis Hamilton viszont a visszatérése után a közösségi médiába folyamatosan azt hangoztatja, hogy mennyire kirobbanó formában van. Sőt úgy fogalmazott, hogy sosem érezte még magát fókuszáltabbnak és felszülten az új szezonra.
Arra is utalt, miszerint szerződés köti a csapatához (ami 2023 végéig érvényes), így voltaképp egyértelmű, hogy maradni fog a Forma-1-ben:

- nyilatkozta Hamilton a barcelonai tesztet követően.

Forrás