Vágólapra másolva!
A kiélezett küzdelem mellett természetesen idén sem maradhattak el a vicces pillanatok a Forma-1-ben, humoros rádióüzenetekből, egymás ugratásából és bakikból is kijutott a 2021-es szezon során.

Idén 22 hétvégén összesen 25 futamot teljesített a Forma-1 utazó cirkusza, a még mindig velünk lévő koronavírus miatt továbbra is szigorú, bár azért kissé lazuló biztonsági előírások közepette. A versenyek számának növekedésével a paddock népe, így a versenyzők is egyre több időt töltenek együtt, így bár mindenki a másik ellenfele, a rivalizálás mellett a humor is megjelenik.

Az F1 közösségi médiás felületeire idén is elkészült egy összegzés az idei viccekkel, ugratásokkal, bakikkal, amelyekben a bohókás fiatalok mellett az idősebb generáció tagjai kivették a részüket, élen a visszatérő Fernando Alonsóval és a visszavonuló Kimi Räikkönennel.

Akadtak utólag már vicces vezetői hibák, önkritikus megjegyzések, elszólások a sajtótájékoztatókon, természetesen lehetett számítani Daniel Ricciardo lazaságára, de még a jellemzően merev és távolságtartó Lewis Hamiltontól is el lehetett csípni könnyed pillanatokat.

Az ötperces összeállítással a GPhírek stábja nevében minden kedves olvasónknak boldog újévet és az ideinél is izgalmasabb szezont kívánunk! Találkozzunk 2022-ben is!