Vágólapra másolva!
A Forma-1 korábbi ügyvezetője, Bernie Ecclestone visszavonulása után is folytatja hagyományát és humoros karikatúrát küld karácsony alkalmából. Mint mindig, most is visszatekint az idei évre.

Idén sem múlhat el az év Bernie Ecclestone humoros karácsonyi képeslapja nélkül. A Forma-1 korábbi ügyvezetője azután is folytatja a hagyományt, hogy 2017 elején átadta a posztját az idei év végén leköszönő Chase Carey-nek, ezúttal is görbe tükröt mutat az eseményeknek.

A 90 esztendős üzletember számára idén első fiúgyermeke, Ace megszületése került a középpontba, nem véletlen, hogy a svájci Alpokban babakocsit tolva ábrázolták őt, ahogy maszkban, a mobiltelefonjával a kezében intézi az ügyeit.

Ecclestone-nál idén háttérbe szorult a versenyzés, de azért így sem marad ki belőle Forrás: Bernie Ecclestone

Erre volt igény, egyebek mellett Sebastian Vettel is elismerte, hogy egyeztetett Ecclestone-nal, miután a Ferrari nem hosszabbított vele szerződést, és a brit veterán később Lawrence Strollt is győzködte, hogy igazolja le a négyszeres világbajnokot az Aston Martinhoz.

A háttérben elsősorban a koronavírus miatt felborult évre láthatók utalások. A rendezői balon kétségbeesett befektetők láthatók, akik az idei profitjaikat siratják, a jobb oldalon pedig a versenyeket otthon figyelő szurkolók kaptak helyet, a két felet elválasztó szakadékban pedig éppen egy futam zajlik, közönség nélkül, bár elvétve egy-egy riporter látható a tribünön.

Bernie Ecclestone mellett a GPhírek szerzői nevében boldog karácsonyt és sikeres újévet kívánunk Kedves Olvasóinknak!