Vágólapra másolva!
Gyermeket vár a 89 esztendős Bernie Ecclestone harmadik felesége, az F1 korábbi ügyvezetőjének első fia várhatóan három hónap múlva születik meg. A család örül a szokatlan helyzetnek.

Szokatlan, de nem példátlan helyzet alakult ki a 89 esztendős Bernie Ecclestone családjában azzal, hogy 44 éves feleségével, Fabiana Flosival egy fiúgyermek születését várják. Ecclestone életkora és a nagy korkülönbség miatt ilyesmi nem jellemző, de a házaspár örül a gyermekáldásnak.

„Nagyon boldog vagyok és nagyon örülök a feleségem miatt. Ő már hosszú évek óta vár erre, úgyhogy örülök, hogy lesz neki valaki, miután én elmegyek – idézte Ecclestone-t a Daily Mail. – Mókás ez az egész, nem látok benne semmi drámait. Vannak unokáim is és várom, hogy legyen egy újabb kisbabánk.”

Fabiana Flosi és Bernie Ecclestone Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Ecclestone-nak egy eddig három gyermeke született, Deborah 65 esztendős, Tamara 35 éves, Petra pedig 31. A Metro.co.uk idézte a hölgyek ügynökeit, szerintük „Tamara abszolút izgatott mindkettejük miatt”, Petra képviselője pedig azt nyilatkozta, hogy „örülünk a hírnek és nagyon boldogok vagyunk.”

Ecclestone és felesége jelenleg brazíliai farmjukon tartózkodik, így a koronavírus fenyegetésének kevésbé kitettek.

Brazíliában eddig 9082 koronavírusos beteget diagnosztizáltak, ez népességarányosan egyelőre alacsonyabb a magyarországi értéknél. Ecclestone egyelőre nem félti feleségét a betegségtől, úgy véli, nem érdemes előre aggódni.

Ecclestone örül a családja bővülésének Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Mark Thompson

„Az ember reméli, hogy nem lesz érintett, de az ilyen dolgok előfordulnak, ilyenkor alkalmazkodni kell, mert mi mást lehet tenni? Remélni kell, hogy azok az emberek, akik mindenről gondoskodnak, nem kaptak el semmit. Nem vagyok biztos abban, hogy valaha is megszabadulunk ettől az őrülettől, influenza is van minden évben.”

Ecclestone ettől függetlenül reméli, hogy a koronavírus miatti változások révén a világ akár jobbá is válhat.

„Pillanatnyilag egy kicsit veszélyesebb annál, amit megszoktunk, de amikor minden lenyugszik, szerintem a világ borzalmasan sokat fog változni. Az emberek és a cégek változtatnak a szokásaikon, a prioritásaikon, más értékeket képviselnek majd. Ez egy kissé ébresztőt fúj az embereknek. Remélhetőleg egy jobb világot látunk majd.”