Vágólapra másolva!
A piros Ivecót pont a Ferrarinál töltött legjobb évei alatt használta csapattársával, Rubens Barrichellóval. Az évek során továbbfejlesztették, de a Ferrari igazolta az eredetiségét.

Ayrton Senna 1993-as McLarenje mellett egy másik értékes relikviát is áruba bocsát a Bonhams aukciósház. Michael Schumacher 2001 és 2005 között használt lakóbusza is eladó, amit az Iveco gyártott és az Orlandi épített át a Ferrari megbízásából. Ez pont az az időszak, amikor Schumacher 2000 és 2004 között zsinórban 5 világbajnoki címet ért el.

A Torinóban gyártott, 12 méter hosszú, légrugós futóművel és 380 lóerős motorral gyártott buszba a ZF nyolcfokozatú automataváltóját építették be. Az utasteret tárgyalások és interjúk megtartásához rendezték be Schumacher és Rubens Barrichello számára. Az eredeti konfigurációban két külön bejáratú lakrészt alakítottak ki.

Kívülről még mindig gyári állapotban van az Iveco... Forrás: Bonhams

A felszerelés részét képezték (2001-ben) az LCD tévék, számítógépasztalok, műholdas telefonok, internetkapcsolat, zárható fiókok és gardrób. Mindkét apartmanban masszázs asztalokat is elhelyeztek. Az Ivecót a 2005-ös szezon után eladták, a következő tulajdonos luxus motorhome-má alakította át és számos ponton továbbfejlesztette a felszerelést.

A lakóbusz teljes fürdőszobát és csempézett mellékhelyiséget kapott, fűtő- és légkondicionáló rendszert, áramfejlesztőt, Bose házimozi rendszert és Hastens Luxuria franciaágyat is beépítettek.

Az Iveco busz a mai napig megőrizte a külső jegyeit, a különleges fényezést és a Ferrari korhű logóit, azután is, hogy 2009-ben ismét új tulajdonoshoz került, aki „a költségekre való tekintet nélkül” karbantartotta a járművet, ami eddig kevesebb, mint 90.000 kilométert tett meg. Most 125-150 ezer euró (39-46 millió forint) közötti áron árulják.

...a belseje viszont már nem eredeti Forrás: Bonhams

A motorhome-hoz mellékelnek különböző, brit hatósági dokumentumokat, az átalakításokról szóló számlákat, valamint a Ferrari tanúsítványát a jármű eredetiségéről. Ezt Stefano Domenicali, a Ferrari korábbi csapatvezetője írta alá.

A versenyautók mellett manapság egyre több relikvia is eladósorba kerül,

Kimi Räikkönen a luxusjachtját, Nico Rosberg pedig szintén a motorhome-ját bocsátotta áruba. Mindkettőt a fényűzés és a kényelem jellemzi és hatalmas összegeket kérnek értük.