Jövőre is TAG Heuer motorokkal folyatja a Red Bull

Forma-1, Daniel Ricciardo, Red Bull Racing, Mexikói Nagydíj
MEXICO CITY, MEXICO - OCTOBER 28: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Red Bull Racing Red Bull-TAG Heuer RB12 TAG Heuer on track during practice for the Formula One Grand Prix of Mexico at Autodromo Hermanos Rodriguez on October 28, 2016 in Mexico City, Mexico. (Photo by Clive Mason/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // P-20161028-01415 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Vágólapra másolva!
Amelyek persze átcímkézett Renault-k, de 2017-ben is így fogják nevezni őket.

Miután 2015-ben kis híján szakítottak, a Red Bull végül kitartott a Renault motorjai mellett, de hivatalosan egyik szponzora, a TAG Heuer nevén használja őket, míg a francia autógyár ismét saját csapatot indított az F1-ben. Ezzel a felállással az idén mindkét fél elégedett volt, a Renault hajtáslánca is rengeteget fejlődött, úgyhogy jövőre ugyanígy folytatják. Ezt Christian Horner Abu-Dzabiban jelentette be.

A motor neve sem változik a Red Bullnál Forrás: 2016 Getty Images/Clive Mason

„A TAG Heuer és a Red Bull Racing két olyan márka, amely szenvedélyesen kötődik a versenyzéshez, és elkötelezett a mellett, hogy egyéni módon álljon a dolgokhoz. Ez az együttműködésünk alapja – mondta az istálló főnöke. – A TAG Heuer mottója, hogy 'ne törj össze a nyomás alatt!' a Red Bull mindennapjaira is érvényes, ezért alig várjuk, hogy a következő évek során segítsünk elmesélni ezt a sztorit nekik."

Azt már korábban megerősítették, hogy a csapat jövőre a Renault motorjait fogja használni. TAG Heuer marad a Red Bull hivatalos időmérője és órabeszállítója is.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!