Vágólapra másolva!
Utcai bemutatót tartott a Sauber F1-es csapata, 360 fokos kamerával örökítették meg, ahogy Marcus Ericsson szórakoztatja a közönséget. Nézzen körbe az autóból!

A Forma-1 a világ egyik leglátványosabb sportja, és bár a bevétele jelentős részét a televíziós közvetítésből származik, mégsem jeleskedik az innovatív kamerák használatával. A csapatok viszont keresik az újítások lehetőségeit, és a versenyeken kívül előszeretettel kísérleteznek különféle technológiákkal.

Így tett ezúttal a Sauber csapat is, amely a svédországi Örebro városában tartott utcai bemutatót a hazai pályán szereplő Marcus Ericsson révén. A Székesfehérvár méretű település a belső kamera felvételei szerint inkább monacói hangulatot árasztott, és ez jól látható is, mivel arra alkalmas okostelefon vagy akár az egérmutató segítségével körbenézhetünk, miközben Ericsson vezet.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!