Vágólapra másolva!
Gyermeke édesanyját vette feleségül Olaszországban, egy szűk körű szertartáson. Még Sebastian Vettel sem volt ott, Maurizio Arrivabene viszont igen.

Az F1-es nyári szünet első hétvégéjére időzítette esküvőjét Kimi Räikkönen. A Ferrari versenyzője 19 hónapos gyermekének édesanyjával, Minttu Virtanennel házasodott össze Siena közelében, a San Galganó-i apátságban. A szűk körű szertartáson az F1-es személyiségek közül kevesen jelentek meg, még Sebastian Vettel sem volt ott, Maurizio Arrivabene viszont igen.

A finn közszereplők közül már többen részt vettek a ceremónián: Jere Karalahti jégkorongozó, valamint a JVG rapperduó tagjai, Jare és VilleGalle is ellátogattak az esküvőre. Érdekesség, hogy több utcai Mercedes is felvonult a násznép autói között, az egyiken még annak ellenére is leragasztották a látványos csillagot, hogy

az esemény egyáltalán nem volt nyilvános.

A finn Seiska című bulvárlap azért megtudott némi háttér-információt az eseményről: bár a külsőségek tekintetében az esküvő nem tűnt hivalkodónak, állítólag 500 ezer euróba került. A vendégeket két luxusszállodában helyezték el, a felszolgált pezsgő ára üvegenként 200 euró volt, a gyémántokat is tartalmazó jegygyűrű pedig 125 ezer eurót ér.

Räikkönen just made a new contract!

Räikkönen az F1 egyik legnépszerűbb versenyzője. A Ferrari színeiben 2007-ben világbajnok lett, és jelenleg is az olasz csapat pilótája, a szerződése egyelőre a 2017-es szezon végéig érvényes. Korábban élt már házasságban Jenni Dahlmannal, még 2004 és 2014 között, mielőtt 2015. január 28-án Minttu Virtanen életet adott gyermeküknek, Robinnak. Virtanen a házasság után felveszi férje nevét, és Minttu Räikkönenként hívják a továbbiakban.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!