Vágólapra másolva!
Az MTVA csatornáinak új tematikája miatt a szezon elején a „nemzeti főadó” közvetíti a nagydíjakat, de a műsor később átkerül a várhatóan júliusban induló M4 sportcsatornára.

Az MTVA tévécsatornáinak átstrukturálása következményeként az idén a Forma-1-es közvetítés is átkerül az új „nemzeti főadóvá" nyilvánított Duna TV-re az M1-ről, amelyről a héten jelentették be, hogy a BBC és a CNN mintájára „napi aktuális csatornává" alakul.

Forrásunk megerősítette, hogy a sikeresnek számító F1-es műsor ettől eltekintve lényegében változatlan lesz a korábbiakhoz képest, és csak az új M4 – várhatóan júliusi – indulásáig marad a Duna TV-n, azután tovább költözik a sportcsatornára. Mivel az M1-hez hasonlóan a Duna TV és a majdani M4 is az alapcsomaghoz tartozik illetve fog tartozni, a nézők ugyanúgy díjmentesen nézhetik a közvetítéseket, mint eddig

A Forma-1 2015-ös szezonja, amely a tavalyinál eggyel több, azaz húsz fordulóból fog állni, március 15-én, az Ausztrál Nagydíjjal veszi kezdetét.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!