Vágólapra másolva!
Két munkás megsérült a csapat főhadiszállásának bővítése során.

A Red Bull második csapata, a Toro Rosso igyekszik kitörni a kiscsapat státuszból. A főhadiszállásuk bővítésével és az átszervezésekkel az a céljuk, hogy a legjobbak közé kerüljenek.

A faenzai központban zajló építési munkálatok során azonban csütörtökön megsérült két munkás, amikor a mennyezet egy része leomlott. „Ma reggel baleset történt azon az építési területen, ahol a csapat gyárának új egységének munkálatai zajlanak" – erősítette meg a Toro Rosso. „Két, a második emeleten dolgozó munkás megsérült, amikor a leomló mennyezet egy része őket is magával sodorta."

A jelentés szerint egyikük állapota sem súlyos, ám biztonsági okokból mindkettejüket kórházba szállították kivizsgálásra.

„Miután a helyszínen azonnal ellátták őket, a két férfit mentővel a cesenai kórházba szállították, ahol megállapították, hogy egyikük sem szenvedett súlyos sérüléseket. Teljes és minél előbbi gyógyulást kívánunk nekik" – áll az istálló közleményében.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!