Vágólapra másolva!
Bár még nem minden tökéletes neki a Williamsnél, úgy érzi, szüksége volt a váltásra, ami jót tett neki.

Felipe Massa nyolc szezont töltött a Ferrarinál, mielőtt az idei évre átigazolt a Williamshez. A váltással egyelőre nagyon jól járt, mivel új csapata már a második-harmadik legerősebb autóval rendelkezik a mezőnyben, miközben a maranellóiak általában továbbra sem képesek megszorongatni az élbolyt.

A 33 éves versenyző úgy érzi, jókor váltott. "A váltás időnként jót tesz az embernek. Nekem is szükségem volt erre. Még nem került minden a helyére, de össze fognak állni a dolgok, és úgy gondolom, hogy szép jövőm lehet az új csapatomnál" - nyilatkozta a brazil Sportv-nek.

Felipe Massa szép folytatásra számít a Williamsnél Forrás: Williams

A Williamsnek a Német Nagydíjon sikerült megelőznie a Ferrarit a konstruktőri tabellán, és már a 2. helyen elfoglaló Red Bullra vetették ki a hálójukat, amikor a Hungaroringen riválisuk visszaszerezte a harmadik pozíciót. Massa ettől függetlenül elégedett az előző években szenvedő Williams fejlődésével.

"Nagyon bíztató, hogy egy év alatt beverekedhetjük magunkat a legjobb három közé, olyan nagycsapatok elé, mint például a Ferrari" - nyilatkozta. "Az előző nagydíj előtt még előttük álltunk a tabellán, de jobb versenyt futottak a Williamsnél. Mindazonáltal komoly esélyünk van rá, hogy megelőzzük őket idén, és ez a célunk."

A Williams 2011 és 2013 között csak a 8-9. helyen tudott végezni a csapatok rangsorában. A következő versenyeken az ő malmukra hajthatja a vizet, hogy az autójuk nagyon erős az egyenesekben, és Spában, illetve Monzában sok van belőlük.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő fekete dobozt a jobb oldali hasábban!