Corinna Schumacher: Túl vagyunk a nehezén

Mercedes'  German driver Michael Schumacher sits in the pits during the third practice session at the Silverstone circuit on July  7, 2012  ahead of the British Formula One Grand Prix.    AFP PHOTO / BEN STANSALL
Mercedes' German driver Michael Schumacher sits in the pits during the third practice session at the Silverstone circuit on July 7, 2012 ahead of the British Formula One Grand Prix. AFP PHOTO / BEN STANSALL
Vágólapra másolva!
A hétszeres világbajnok felesége a Német Nagydíj programfüzetében köszönte meg a rajongók támogatását. Reméli, hogy az idő Schumacher mellett dolgozik.

A tavaly decemberben súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher felesége, Corinna a hétvégi Német Nagydíj programfüzetében megköszönte a rajongók támogatását, amelynek köszönhetően együtt átvészelték „a nehezét." A Forma-1 hétszeres világbajnoka kis híján fél évig feküdt kómában a grenoble-i kórházban, ahonnan június közepén egy svájci rehabilitációs intézménybe szállították, miután egyre gyakrabban tért magához.

A jelenlegi állapota nem ismert, s bár arról Corinna sem adott tájékoztatást, elismerte, hogy a felépülése még minden bizonnyal sokáig fog tartani. „Ez egy üzenet azoknak, akik a Michael sportja iránti szenvedéllyel élték végig vele az éveket, s az elmúlt fél esztendő során a pályán kívül is támogatták őt" – írta. „A Német Nagydíj kiváló alkalom számomra ahhoz, hogy mindannyiuknak szívből megköszönjem a Michaelnek küldött jókívánságokat, és a feléje sugárzott pozitív energiát."

Corinna megköszönte a rajongók támogatását Forrás: AFP

„Azt kell mondanom, hogy az együttérzésük valósággal letaglózott minket. Jó érzés tudni, hogy együtt túlestünk a nehezén. Most egy olyan fázis vár ránk, amely még feltehetően sokáig fog tartani. Bízunk benne, hogy – akárcsak az F1-ben töltött hosszú évei során – az idő Michael szövetségese lesz ebben a harcban. Addig is szeretnék minden jót kívánni Önöknek és a családjuknak!"

Schumacher, aki a kórházban töltötte 45. születésnapját, pályafutása során ötször nyerte meg a Német Nagydíjat, és a népszerűségével a még aktív honfitársai egyike sem tud versenyre kelni.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!