Vágólapra másolva!
Hétfőn Fioranóban látták, de azt állítja, a barátaival ugrott be egy körutazás közben, hogy kipróbáljanak néhány autót.

Ross Brawn visszatéréséről a Ferrarihoz azóta pletykálnak, hogy a csapat előző főnöke, Stefano Domenicali a Kínai Nagydíj előtt távozott a posztjáról. A helyére a Forma-1-ben ismeretlen Marco Mattiaccit nevezték ki, aki azonban a tapasztalatlansága miatt egyesek szerint alkalmatlan a feladatra. Bár a Mercedes éléről a tavalyi szezon után leköszönt Brawn már többször hangsúlyozta, hogy egyelőre nem kíván újra szerepet vállalni az F1-ben, ezt nem mindenki hiszi el neki, és olaj volt a tűzre, hogy hétfőn Fioranóban, a Ferrari tesztpályáján látták.

Ő sem tagadja, hogy ott járt, de azt állítja, csak „egy barátokkal tett olasz körutazás" közben ugrott be régi csapatához, hogy kipróbáljanak néhány sportkocsit, köztük a LaFerrarit. A BBC-nek nyilatkozva hozzátette, hogy útba ejtették a híres verseny, a Mille Miglia több állomását, és közben „a lehető legtöbb borospincét", de „ennél többről nem volt szó." Megerősítette ezt a Ferrari szóvivője is, aki megjegyezte, hogy Brawn már régóta tervezett egy ilyen látogatást.

Ez a magyarázat azonban biztos nem fog teljesen véget vetni a visszatéréséről szóló híreszteléseknek, mivel a Ferrarinál érezhetően nagy szükség lenne egy rutinos vezetőre: a csapat idén sem tudja felvenni a versenyt a leggyorsabbakkal, és egyelőre csak a konstruktőri összetett 4. helyén áll, miután Fernando Alonso a szezon negyedik futamán szerezte meg az első dobogós helyezésüket.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!