Vágólapra másolva!
Hamilton még mindig nem kereste fel Sutilt a személyes konfliktusuk rendezésére, és a német versenyző azt mondja egykori barátjáról, hogy nem tiszteli az ilyen embereket.

Adrian Sutil a 2011-es Kínai Nagydíj utáni bulin egy törött pezsgőspohárral olyan súlyosan megvágta a Lotus társtulajdonosa, Eric Lux nyakát, hogy 18 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A német versenyző, akinek a következő Forma-1-es szezont ki kellett hagynia, azóta is sérelmezi, hogy a szórakozóhelyen szintén jelen lévő Lewis Hamilton nem tanúskodott mellette a bíróságon.

A korábban jó barátságot ápoló pilóták viszonya ezért megromlott, noha Sutil idén is említette már, hogy várja Hamiltont egy magánbeszélgetésre. Előrelépés viszont azóta sem történt az ügyben. "Még mindig nem" - felelte Sutil a GP Week kérdésére. "Valamiért azóta sem keresett fel...Folyton hangoztatta, hogy a barátom, de ehelyett inkább felszívódna. A telefonszámát is megváltoztatta."

Adrian Sutil (Force India) Forrás: AFP

"Tisztelem, mint sportolót, de úgy vélem, hogy magánemberként nincs az én szintemen. Nincs is szükségem rá, hogy időt pocsékoljak ilyen emberekre. Örülök, hogy ráeszméltem, hogy milyen ember is valójában (Hamilton)."

"Láttam Magyarországon is a paddockban, és mindig azt mondta, hogy 'igen, leülhetünk beszélgetni', de sohasem jött el. Az ilyen embereket nem igazán tisztelem."

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!