Vágólapra másolva!
A legfrissebb hírek szerint legalább három érdeklődő van a csődbe ment pálya megvételére, de már nincs köztük Bernie Ecclestone.

Német források szerint bőven akadnak jelentkezők a csődbe ment nürburgringi pálya megvételére. A Bild és a kölni Express arról számolt be, hogy köztük van a létesítmény jelenlegi főnöke, Jörg Linder, a német autóklub, az ADAC, valamint a Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz is.

Red Bull hasít a Nürburgringen a Német Nagydíjon Forrás: Red Bull

Mateschitz a közelmúltban már megvett, s Red Bull Ringre átkeresztelt egy pályát, az Ausztriában található, korábban A1 Ring néven működő létesítményt. A Nürburgring megvásárlására szeptemberig kell megtenni az ajánlatokat. A pálya idén csak úgy tudta megrendezni a Német Nagydíjat, hogy Bernie Ecclestone elengedte a jogdíj nagy részét.

A múlt héten felmerült, hogy Ecclestone-t is érdekli a pálya megvétele, de úgy tűnik, hogy mégsem ő lesz az új tulajdonos. "Gondoltam rá, de nem lett volna praktikus számomra" - idézte Ecclestone-t a Rhein-Zeitung.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!