Vágólapra másolva!
A Mercedes két versenyzője továbbra is jó barátságot ápol, Monacóban egy házban laknak, és gyakran szerveznek közös programot. Rosberg szerint "egészen más" volt Schumacher csapattársának lenni.

Nico Rosberg és Lewis Hamilton gyerekkoruk óta ismerik egymást, és úgy tűnik, az sem ártott a barátságuknak, hogy a Mercedesnél az idei évtől csapattársak, és ezáltal közvetlen riválisok lettek. A német a Monacói Nagydíj előtt elárulta, hogy a versenyeken kívül is gyakran tölti az idejét Hamiltonnal.

"Lewisszal már a gokartos időkben is rengeteget hülyéskedtünk. Monte Carlóban pedig ugyanabban a házban, az alattam lévő lakásban lakik" - árulta el a Bildnek, majd hozzátette, a brit gyakran meglátogatja őt, amikor az Egyesült Államokból hazatérve üres hűtőszekrény várja. Hamilton ugyanis a versenyek közötti szabadidejét gyakran Los Anglesesben tölti a barátnőjével, az énekesnő Nicole Scherzingerrel.

"Ha megérkezik Amerikából, és üres a hűtője, általában hozzám csenget be" - mondta Rosberg, aki arra még nem vállalkozott, hogy főzzön is csapattársának, ezt inkább a barátnőjére bízza. A német elárulta, előző csapattársával, Michael Schumacherrel nem volt ilyen baráti a kapcsolata.

"Michael egészen más ember" - mondta. "Lewisszal a versenyhétvégék is teljesen mások." Arra a kérdésre, hogy mi a legnagyobb különbség Schumacher és Hamilton között, Rosberg viccesen felelt. "Lewis a Haribo nagy rajongója, Michael pedig a cipőkért őrül meg."

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!