Vágólapra másolva!
Úgy véli, más csapat nem lenne képes ilyen erős teljesítményre ennyi pénzből és ekkora létszámmal. Fejlődni szerinte abban kellene, hogy egy egész szezonon át jól szerepeljen a Force India.

A Force India új autójának bemutatóján az egyik igazgató, Bob Fernley kijelentette, hogy a csapatnak muszáj javulnia a kiegyensúlyozottságot tekintve, ugyanis 2012-ben beragadtak a szezon elején, így végül csak a hetedik helyen végeztek a konstruktőri bajnokságban. Egyetért vele a csapat eddigi egyetlen versenyzője, Paul di Resta is.

"Egy erős középmezőnybeli csapat vagyunk, egyenletes teljesítményt nyújtunk. Csak azt kell még elérnünk, hogy az egész szezonon át megfelelően teljesítsünk" - nyilatkozta. "Szerintem mindegyik részlegen teher van, hogy elintézzük, jobban kezdjük az idényt, mint tavaly, amikor az európai szezon előtt nem nyújtottunk elég jó teljesítményt."

"Előtte is értünk el jó eredményeket, például a malajziai esőben, vagy Bahreinben, ahol mindent jól raktunk össze, és megértettük az autó viselkedését. Most hasonlóra törekszünk. Meg kell ismernünk az autót, valamint olyan frissítéseket készíteni hozzá - akár a barcelonai tesztre, akár Melbourne-re -, amellyel gyorsabb lesz, mint amikor először pályára küldtük."

Di Resta kiemelte a Force India hatékonyságát, ami szerinte jobb, mint a vetélytársaknál. "A csapat jól működik a limitált költségvetésből" - mondta. "Valamit biztosan jól csinálunk. Biztos vagyok benne, hogy ha más csapatok személyzetének létszámát a miénkére csökkentenék, nem végeznének ilyen munkát!"

Az továbbra sem ismert, hogy ki lesz di Resta csapattársa - erről várhatóan a következő hetekben, a jerezi teszt után dönt a Force India.