Vágólapra másolva!
Bár a hírek szerint több másik csapat is ácsingózott a szolgálataira, nem sikerült elcsábítaniuk a Red Bull főnökét.

Christian Horner azóta irányítja a Red Bull Racinget, hogy az energiaital-gyártó cég 2005-ben, a Jaguar Racing alapjain útjára indította a csapatot. Amely vitathatatlanul sikertörténet lett, hiszen az építkezés négy-öt éves időszakát követően az elmúlt három év során már mind az egyéni, mind a konstruktőri világbajnokságot megnyerte, lepipálva az olyan, nagy múltú gyári alakulatokat, mint a Ferrari vagy a McLaren.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a Red Bull élére annak idején mindössze 32 esztendősen kinevezett Hornert - aki egyébként addigra saját csapatával, az Ardennel elhódította az F3000 bajnoki címét is - mostanában több rivális megpróbálta elcsábítani. Egyes hírek szerint különösen a Ferrari vetette ki rá a hálóját.

Horner azonban nem adta be a derekát, és szerdán este bebizonyosodott, hogy még sokáig a Red Bull főnöke marad: az istálló közleménye szerint ugyanis "több évre" meghosszabbították a szerződését. Ez különösen fontos lépés a csapat hosszú távú stabilitása szempontjából, amit leginkább a visszavonulás gondolatával régóta kacérkodó Adrian Newey távozása ingathatna meg.