Vágólapra másolva!
Az idei évtől Mezei Dániel helyett Szujó Zoltán lesz a Forma-1 hazai televíziós közvetítésének kommentátora, a szakkommentátorai pozíciót változatlanul Wéber Gábor tölti be. A helyszínekről tudósító új riporter Bobák Róbert.

Egy év után lecserélik a Forma-1 magyarországi televíziós közvetítésének kommentátorát, Mezei Dánielt az eddigi utazó riporter, Szujó Zoltán váltja. Munkáját továbbra is az eddigi szakkommentátor, Wéber Gábor fogja segíteni.

"Nagy várakozással és izgatottsággal nézek a szezon elé, óriási lehetőség ez, de legalább ugyanakkora kihívás is, mert kommentátori szerepben másra kell figyelnem és máshogyan kell feldolgoznom az eseményeket, mint riporterként" - mondta a hirado.hu-nak Szujó, akinek az MTVA F1-es stábját is össze kell fognia.

A stúdió szakértői gárdájában autóversenyzők vendégeskednek majd Kiss Norbert, Kiss Pál Tamás és Michelisz Norbert személyében - jelentette az MTI. Szujó 2002 óta utazó riporterként szerepelt a hazai Forma-1-es műsorokban, ebben a pozícióban Bobák Róbert lesz az utódja, aki többek között a 2006-os németországi futball világbajnokságról és a 2008-as pekingi olimpiáról is tudósított.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt