Vágólapra másolva!
A McLaren versenyzője a nyári szünet alatt Coloradóban mászott falat, de halálra rémítette az élmény, úgyhogy köszöni szépen, többet nem kér belőle.

Lewis Hamilton coloradói nyaralása alatt egy számára új sportban, a sziklamászásban is kipróbálta magát, de ez volt az utolsó eset, mert az élményről egy mulatságos beszámolót tartva köntörfalazás nélkül elismerte, hogy hiába sikerült feljutnia a csúcsra, halálra rémült.

"Visszavonultam a mászásból" - mondta Spában. "Meglepő módon halálosan rettegtem közben. Kevés dologgal lehet rám ijeszteni, de a hegy tetejéről leereszkedni kicsit sem volt szórakoztató. Felmászni nem jelentett problémát, egészen addig, amíg fel nem jutottam a tetőre, ahol kicsit visszahajlott a fal. A srác, aki vezetett minket, kötél nélkül jött - komplett őrült volt!"

A nyári szünetben Hamilton csapattársának, Jenson Buttonnak is része volt egy traumatikus élményben, amikor kedvenc szórakozásának, a triatlonnak hódolt.

Forrás: Instagram
Hamilton arra a sziklatűre mászott fel ott, a jobb oldali nő feje mellett. Többet nem fog

"A víz elég hideg volt, úgyhogy mindenki úszóruhát viselt" - mesélte. "Én a szállodában felejtettem a sajátomat, ezért úgy döntöttem, belepréselem magam a barátnőmébe... Ami jónak is tűnt egészen addig, amíg be nem mentem a vízbe, és a dressz el nem kezdett rám feszülni... Bizonyos pontokon. Ez véget is vetett a versenyemnek. Szabályos pánikrohamot kaptam a vízben!"